Kazan – trading bot

Setup & Improvement to Protect Your Account

Change user behavior to avoid unexpected risks from the market and traders’ trading psychology problems.

5K+

Active users

4.8

AVG rating

Rèn luyện tính kỷ luật

Kazan luôn tôn trọng Tri thức của Trader: Vì Kaizan không can thiệp hay thay thế phương pháp của Trader. Chỉ tập trung vào hỗ trợ yếu tố rèn luyện Kỉ luật qua: Quản trị Tâm lí & Quản trị vốn. 

Từ đó, Kazan vừa là một Trợ tá đắc lực để giúp hoàn thiện hơn hệ phương pháp giao dịch của Trader, cũng vừa là Người Vợ tốt để Quản trị chi tiêu dòng vốn tối ưu nhất, bảo vệ tối đa người dùng

Kazan's Mission

Kazan's Mission

Hầu hết các nhà giao dịch đều thua lỗ trên thị trường tài chính nói chung, điều này có thể được giải thích bởi những yếu điểm trong kỹ năng giao dịch như

Protect your account

Protect Your Account through Setup & Improvement change user behavior to avoid unexpected risks come from the market and from Traders' trading psychology issues.

Capital Management

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Trading Psychology

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kazan - Kaizen

Chúng tôi tin rằng, thành công nói chung và Thành công trong Trading nói riêng đến từ sự tuân thủ, nhất quán và bước đi từng bước một.

Kazan còn là một Thư ký công tâm: Luôn đồng hành và nhắc nhở Trader liên tục dù ở bước nhỏ nhất để tốt hơn mỗi ngày và hướng đến sự thành công.

Download now and use our platform for free

What people say

5/5

Great! Compared to everything else I’ve ever used, Kazan is the best EA.

Alex Rojers
Trader Fulltime
4.4/5

Kazan saves me a lot of time when trading. And it’s completely free.

Peter
Trader
5/5

I really  like Kazan. It saves me time and avoids errors when placing orders. Easy to use and manage capital. Kazan has an important news alert feature of the day the saves me time in trading.

Nick White
Trader
4.4/5

Currently me and my team are using Kazan. With Kazan we only need “PUSH” and “GET”. This is very useful software for trading.                

Doris
Trader

Let’s start your experience with Kazan now!